АЛГОРИТМ РОЗРАХУНКУ ТЕПЛОПРОВІДНОСТІ ПРИРОДНОГО ГАЗУ - Матіко, Ф. Д.; Федоришин, Р. М. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Запропонований алгоритм визначення коефіцієнта теплопровідності природного газу в робочих шляхом його розрахунку як для газових сумішей, що включають неполярні і полярні гази