ЗАСОБИ ВИМІРЮВАННЯ ОБ’ЄМУ ТА МАСИ СИРОЇ НАФТИ - Стеценко, А. А.; Костильов, В. В.; Романько, О. В.; Кисіль, Ю. О. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Описано засоби, що використовуються в даний час для вимірювання об’єму та маси сирої нафти на підприємствах ВАТ “Укрнафта”. Вказані характерні вимоги до сирої нафти, об’єм та масу якої необхідно визначати, нормативні документи, які регламентують методику проведення таких вимірювань, а також метрологічні характеристики засобів вимірювання