РОЗРОБЛЕННЯ МЕТОДИКИ ЕКСПРЕС–КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ДИЗЕЛЬНОГО ПАЛИВА - Шпак, О. І.; Столярчук, П. Г.; Юзевич, В. М. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2012)
Наведено методику експрес-контролю якості дизельного палива. Визначено критерій компромісу та встановлення категорій якості за даними критерію компромісу. Проведено експериментальне дослідження розробленої методики експрес-контролю якості ДП за паспортами якості.