ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КОНСТРУКТИВНИХ ФАКТОРІВ НА ІНДУКТИВНІСТЬ ВИХРОСТРУМОВИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ З ФЕРИТОВИМ ОСЕРДЯМ - Учанін, В. М. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
На основі теоретичних розрахунків показано вплив конструктивних факторів на індуктивність вихрострумових перетворювачів з феритовим осердям. Отримані результати проаналізовані з метою досягнення високого рівня ідентичності перетворювачів та повторюваності даних контролю