ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДЕФЕКТІВ НА ЗМІНУ ЧАСТОТНОГО СПЕКТРУ ВІБРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ У ВІДЦЕНТРОВИХ НАСОСНИХ АГРЕГАТАХ СИСТЕМ ПІДТРИМАННЯ ПЛАСТОВОГО ТИСКУ - Паньків, Ю. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Приведені результати експериментальних досліджень вібростану відцентрових насосних агрегатів систем підтримання пластового тиску при наявності в них різних дефектів. Наведені реалізації частотних спектрів найбільш характерних дефектів на різних стадіях їх розвитку. Визначено склад найбільш інформативних гармонік, які можуть бути використані як діагностичні ознаки