ОЦІНКА СТАНУ ІЗОЛЯЦІЙНОГО ПОКРИТТЯ ПІДЗЕМНИХ НАФТОГАЗОПРОВОДІВ НА ОСНОВІ АНАЛІЗУ ПРОФІЛЮ НАПРУЖЕНОСТІ МАГНІТНОГО ПОЛЯ НАД НИМИ - Костів, Б. В.; Кісіль, І. С.; Боднар, Р. Т. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Розглянуто технічні засоби, за допомогою яких можна вимірювати профіль горизонтальної складової напруженості магнітного поля над трубопроводами, складена модель нейронної мережі, яка дозволяє визначити значення сили струму в стінках трубопроводу та глибину його залягання, проаналізовано вплив на результати обчислень неточності вимірювання профілю напруженості