СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ СКЛАДНОГО КОМПЛЕКСУ УПРАВЛІННЯ УСТАНОВКОЮ ГІДРООЧИЩЕННЯ ГАСОВОЇ ФРАКЦІЇ - Кучмистенко, О. В.; Вознюк, М. Ю. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2018)
Робота присвячена дослідженню актуальної науково-практичної задачі, яка полягає в системному аналізі складного комплексу управління установкою гідроочищення гасової фракції та формалізації нових постановок задач багатокритеріального вибору і прийняття оптимального рішення при управлінні роботою установки, розробки науково-обґрунтованих ефективних методів їх вирішення на основі застосування методів математичного моделювання, що дозволить отримати перехідні характеристики для багатомірної системи автоматичного регулювання з одномірними контурами, а також на базі цих математичних моделей об’єктів виконати синтез системи автоматичного керування.