ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ОРТОГОНАЛЬНОГО ПЕРЕТВОРЕННЯ НА ОСНОВІ ТРІЙКОВИХ СИМЕТРИЧНИХ ФУНКЦІЙ ДЛЯ ЦИФРОВОЇ ОБРОБКИ ІНФОРМАЦІЇ - Ізмайлов, А. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2018)
В роботі проаналізовано властивості критеріїв оцінки ефективності застосування ортогональних перетворень у інформаційних системах та сформовано набір критеріїв для оцінки ефективності застосування ортогонального перетворення на основі трійкових симетричних функцій у системах цифрової обробки інформації. Оцінка ефективності застосування такого перетворення здійснена у порівнянні з перетвореннями Уолша-Адамара та Хаара за сформованим набором критеріїв. На основі проведеного аналізу ефективності сформовано рекомендації щодо застосування розробленого методу перетворення у технічних системах.