ПРИЛАД БЕЗДЕМОНТАЖНОГО КОНТРОЛЮ СИСТЕМАТИЧНИХ ПОХИБОК ТЕРМОПЕРЕТВОРЮВАЧІВ - Щапов, П. Ф.; Коржов, І. М. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2018)
Розглянуто питання використання інформаційних технологій контролю нестаціонарності вимірювальних сигналів, що дозволяє виявляти мультиплікативні систематичні похибки термоперетворювачів. Наведено схемна реалізація приладу бездемонтажного контролю систематичних похибок термоперетворювачів і принцип його роботи.