АНАЛІЗ РЕЖИМІВ РОБОТИ ВІДЦЕНТРОВОГО НАГНІТАЧА ГАЗОПЕРЕКАЧУВАЛЬНОГО АГРЕГАТУ ПРИ ЗМІНАХ ВИТРАТИ В МЕРЕЖІ НА ЗАСАДАХ МЕТОДІВ FUZZY LOGIC - Лагойда, А. І. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2018)
За допомогою характеристик антипомпажного клапана, газодинамічних характеристик відцентрового нагнітача, характеристик виконавчого механізму та моделі динаміки нагнітача розроблено імітаційну модель відцентрового нагнітача газоперекачувального агрегату. На основі розробленої імітаційної моделі відцентрового нагнітача здійснено аналіз режимів роботи відцентрового нагнітача газоперекачувального агрегату при змінах витрати в мережі.