ВИКОРИСТАННЯ ГРАФІЧНИХ ПРОЦЕСОРІВ В ЗАДАЧАХ ЦИФРОВОЇ ОБРОБКИ СИГНАЛІВ В РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ - Євчук, О. В.; Ровінський, В. А.; Стрілецький, Ю. Й. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Розглянуто можливість підвищення обчислювальної потужності персонального комп’ютера для реалізації згортки дискретизованого сигналу із використанням графічних процесорів. Доведено зростання швидкості виконання згортки для блоків даних різної довжини. Доведена практична цінність залучення обчислювальних потужностей графічного процесора із програмним інтерфейсом Compute Unified від NVIDIA Device Architecture (CUDA)