СТАЦІОНАРНИЙ МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМОЕЛЕКТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ НАПІВПРОВІДНИКОВИХ МАТЕРІАЛІВ - Фреїк, Д. М.; Галущак, М. О.; Терлецький, А. І.; Запухляк, Р. І.; Дикун, Н. І.; Ткачук, А. І. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Розглянуто фізичні основи нового підходу до вимірювання теплопровідності, який можна віднести до стаціонарних методів. Детально описано розподіл теплових потоків у вимірювальній комірці, оцінено похибку даного методу та вказано шляхи її мінімізації