ПРИНЦИПИ СИНТЕЗУ ТИПОВИХ КОНСТРУКЦІЙ ТЕРМОПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ТЕМПЕРАТУРИ ГАЗОВИХ ПОТОКІВ - Фединець, В. О. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Розроблено принципи та алгоритм конструювання типових конструкцій термоперетворювачів для вимірювання температури газових потоків. Показано, що в процесі практичного конструювання таких перетворювачів необхідно приймати заходи для одночасного усунення всіх складових похибок, які впливатимуть на характеристики тепло перетворювачів