ПІДВИЩЕННЯ ТОЧНОСТІ КОМПЕНСАЦІЇ ТЕМПЕРАТУРНОЇ ЗМІНИ ЕЛЕКТРОРУШІЙНОЇ СИЛИ НАСИЧЕНИХ НОРМАЛЬНИХ ЕЛЕМЕНТІВ - Барило, Г. І.; Бойко, О. В.; Готра, О. З.; Кус, Н. І. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Приведені аналітичні залежності і електричні схеми, які дозволяють підвищити точність температурної компенсації зміни електрорушійної сили насичених нормальних елементів. Використання запропонованих рішень дозволяє підвищити метрологічні характеристики насиченого елемента Х482 до рівня мір електрорушійної сили та сталої напруги