ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЧАСТОТИ ГЕНЕРУВАННЯ ТЕСТОВИХ СИГНАЛІВ НА МАКСИМАЛЬНУ ВІДСТАНЬ ВИЯВЛЕННЯ ВИТОКІВ З ТРУБОПРОВОДІВ - Заміховський, Л. М.; Штаєр, Л. О.; Ровінський, В. А. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Проведений аналіз впливу частоти генерування тестових сигналів на величину загасання акустичних коливань в середовищі, яке заповнює трубопровід. Проведена оцінка максимальної відстані виявлення витоків при використанні акустичного методу їх контролю