СОЗДАНИЕ УНИВЕРСАЛЬНОГО ВИХРЕТОКОВОГО ДЕФЕКТОСКОПА ОКО-01 И ЕГО ПРИМЕНЕНИЕ ДЛЯ КОНТРОЛЯ ЭЛЕМЕНТОВ ПРОДУКТОПРОВОДОВ - Учанин, В. Н.; Луценко, Г. Г.; Джаганян, А. В.; Буга, В. И. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Детально описані характерні особливості вихреструмового дефектоскопа ОКО-01, його технічні характеристики. Значна увага приділена технологіям його використання для контролю дефектів різних об’єктів, особливо контролю дефектів магістральних газопроводів в процесі заміни їх ізоляційного покриття. Приведені результати контролю дефектів цього газопроводу