ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ПОХИБКИ ВИЗНАЧЕННЯ КОЕФІЦІЄНТІВ СТИСЛИВОСТІ ПРИРОДНОГО ГАЗУ НА ТОЧНІСТЬ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПЕРЕВІРОЧНИХ УСТАНОВОК ДЛЯ ПОБУТОВИХ ЛІЧИЛЬНИКІВ ГАЗУ - Винничук, А. Г. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Проаналізований вплив зміни параметрів природного газу на розрахунок його коефіцієнта стисливості за умов функціонування перевірочних установок для побутових лічильників газу. Досліджена похибка визначення коефіцієнта стисливості природного газу при здійсненні комерційного обліку газу в комунально-побутовій сфері