МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ ДЕФОРМАЦІЇ ОБЕРТОВИХ ОБ’ЄКТІВ СКЛАДНОЇ ПРОСТОРОВОЇ КОНФІГУРАЦІЇ - Григорчук, Г. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2017)
Пропонується математична модель процесу деформування та напруженого стану протяглих обертових об’єктів складної геометричної конфігурації. Обрано клас моделі як некоректної задачі рівнянь математичної фізики. Запропоновано модель процесу деформування прямолінійної тороподібної та конічної ділянок. Запропоновано модель напруженого стану об’єктів, виявлено напрями подальших досліджень.