ДИСКРЕТНІ МОДЕЛІ І ПРИСКОРЕНІ АЛГОРИТМИ ЧИСЕЛЬНОГО РОЗВ’ЯЗУВАННЯ КРАЙОВИХ ЗАДАЧ ЕЛІПТИЧНОГО ТИПУ ПРИ НЕРУЙНІВНОМУ КОНТРОЛІ ФІЗИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ - Сеничак, В. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2017)
В роботі описана комп’ютерна реалізація способу переміщення симплексу (СПС) на прикладі стаціонарної температурної залежності (задача Діріхле для рівняння Лапласа) та задачі кручення пружних стержнів (задача Діріхле для рівняння Пуассона).