ЗАСТОСУВАННЯ ТЕРМОГРАФІЇ ДЛЯ ДІАГНОСТИКИ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ ГАЗОПЕРЕКАЧУВАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ - Стороженко, В. О.; Саприкін, С. О.; Мєшков, С. М.; Орел, Р. П. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Термографічними дослідженнями доведено достовірні відмінності в температурі окремих вузлів газокомпресорних агрегатів 10ГКМ із різним терміном експлуатації. Температурні поля бездефектних вузлів також були неоднорідними. Визначено перспективні напрями подальших робіт щодо теплової діагностики газоперекачувальних агрегатів