ЕМКОСТНОЙ ПРЕОБРАЗОВАТЕЛЬ В РЕЖИМЕ ВОЗБУЖДЕНИЯ И ПРИЕМА УЛЬТРАЗВУКОВЫХ КОЛЕБАНИЙ - Горкунов, Б. М.; Тюпа, И. В.; Глебова, Л. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Отримані співвідношення і проведені розрахунки величини акустичних зміщень поверхні для різних конфігурацій збуджуючого електроду та розроблена конфігурація приймального електроду, а також визначено його місце розташування