МЕТОД ЧИСЛЕННОГО РАСЧЕТА МАГНИТНОГО ПОЛЯ РАССЕЯНИЯ ДЕФЕКТА ЛОКАЛЬНОЙ ОБЛАСТИ ФЕРРОМАГНИТНОГО ТЕЛА - Корбан, Н. П. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Запропоновано метод чисельного розрахунку магнітного поля розсіювання дефекту локальної області феромагнітного тіла характерною особливістю якого є підхід до встановлення оптимальних розмірів локальної області, що містить дефект. Метод заснований на теорії просторових інтегральних рівнянь. Розроблено алгоритм та програму, що реалізовує чисельний розрахунок зовнішнього магнітного поля дефекту намагніченого тіла