РОЗРОБЛЕННЯ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ПЕРВИННИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКІСНОГО РІВНЯ ПРОДУКЦІЇ - Бойко, Т. Г.; Бубела, Т. З.; Міхалєва, М. С. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Розглянуто матеріали, способи конструктивного вирішення і характеристики ємнісних первинних перетворювачів для імітансного контролю і оцінювання якісного рівня продукції неелектричної природи. Показано можливість використання сенсорів на змінному струмі і їх переваги над сенсорами на постійному струмі