ВИМІРЮВАННЯ ПАРАМЕТРІВ БАГАТОЕЛЕМЕНТНИХ ДВОПОЛЮСНИКІВ - Походило, Є. В.; Плахтій, Н. Л. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Запропоновано спосіб та засіб вимірювання параметрів багатоелементних двополюсників з використанням одночастотного тестового сигналу. Наведені конкретні аналітичні залежності для розрахунку параметрів багатоелементних двополюсників