АЛГОРИТМ ПРОСТОРОВОГО РОЗШИРЕННЯ ЗОБРАЖЕНЬ ДЛЯ ЗМЕНШЕННЯ СПОТВОРЕНЬ У РУХОМИХ ТА НЕРУХОМИХ ЗОБРАЖЕННЯХ - Наконечний, А. Й.; Федак, В. І.; Верес, З. Є. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Проведений аналіз основних алгоритмів та запропоновано покращену структурну схему для просторового розширення зображення. Додатково проведено аналіз алгоритмів оцінки руху та алгоритму розосередженого фільтрування, визначено основні вимоги та підходи злиття зображень