АВТОМАТИЧНИЙ КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ПРЕЦИЗІЙНИХ АВІАЦІЙНИХ ДЕТАЛЕЙ - Квасніков, В. П.; Покидько, Л. М. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Запропоновано метод автоматичного контролю якості деталей із складною просторовою геометрією поверхонь. Впровадження методу на виробництві дасть можливість суттєво підвищити економічну ефективність виробництва складних деталей.