ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАСОБУ ВИМІРЮВАЛЬНОГО КОНТРОЛЮ МАСОВИХ ЧАСТОК КОМПОНЕНТІВ СКРАПЛЕНОГО НАФТОВОГО ГАЗУ - Білинський, Й. Й.; Книш, Б. П. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2017)
Проведено експериментальні дослідження засобу вимірювального контролю масових часток компонентів скрапленого нафтового газу, який дозволяє визначати не тільки вміст пропану й бутану, але й ненасичених вуглеводнів, проаналізовано зміну основних вимірювальних величин та їх відносних похибок.