РОЗРОБЛЕННЯ ВЕБ-ОРІЄНТОВАНОГО СИМУЛЯТОРА ДЛЯ ІМІТАЦІЙНОГО МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ФУНКЦІОНУВАННЯ ТУРБІННИХ ЛІЧИЛЬНИКІВ ГАЗУ МЕТОДОМ МОНТЕ-КАРЛО - Слабінога, М. О.; Клочко, Н. Б. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2017)
Стаття присвячена розробці веб-орієнтованого симулятора для імітаційного моделювання процесу функціонування лічильника ЛКГ G250. Програмно реалізовано математичну модель розрахунку коефіцієнта перетворення лічильника. Розроблено структуру звертання до симулятора та алгоритм взаємодії з користувачем. Підібрано засоби реалізації симулятора. Створено веб-орієнтований інтерфейс користувача для отримання розрахунків та виведення графіків розподілу коефіцієнта перетворення з урахуванням похибок вхідних величин, що підкоряються нормальному закону розподілу.