МОДЕЛЮВАННЯ ВПЛИВУ ПАРАМЕТРІВ ГАЗОВОЇ МЕРЕЖІ НА ТОЧНІСТЬ ПЕРЕВІРОЧНИХ УСТАНОВОК ДЛЯ ПОБУТОВИХ ЛІЧИЛЬНИКІВ ГАЗУ - Середюк, О. Є.; Винничук, А. Г. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Проаналізовані математичні моделі впливу фізичних параметрів газової мережі на функціонування мобільної перевірочної установки для побутових лічильників газу. Здійснені експериментальні дослідження встановлених закономірностей втрат тиску в трубопроводах газової мережі з використанням розробленої експериментальної установки. Проведений порівняльний аналіз результатів теоретичних і експериментальних досліджень