АНАЛІЗ НАДІЙНОСТІ РЕМОНТОПРИДАТНОГО ЕЛЕКТРООБЛАДНАННЯ СИСТЕМ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ БУРОВИХ УСТАНОВОК - Федорів, М. Й.; Гладь, І. В.; Маскевич, У. М. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Сформульовано задачі аналізу надійності електрообладнання системи електропостачання із врахуванням особливостей схем живлення бурових установок. Проведено аналіз ремонтопридатного електробурового обладнання. Визначено, що механізм формування відмов електрообладнання підпорядковується закону розподілу Вейбула – Гнеденко. Розраховано одиничні показники надійності ремонтопридатного обладнання системи електропостачання електробура, визначено середній час напрацювання на відмову цього обладнання