МОДЕЛЮВАННЯ УЛЬТРАЗВУКОВОГО АМПЛІТУДНО-ЧАСТОТНОГО ВИМІРЮВАЧА ШВИДКОСТІ ПЛИННИХ СЕРЕДОВИЩ - Білинський, Й. Й.; Гладишевський, М. В.; Бурдейний, В. Б. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2016)
В роботі наведені результати моделювання ультразвукового амплітудно-частотного методу вимірювання витрат плинних середовищ і вимірювального перетворювача на його основі. Результати моделювання показали високу дієздатність запропонованого методу та завдяки досягненню великої кількості проведення вимірювань за секунду часу стверджувати про його високі метрологічні характеристики.