ВИЗНАЧЕННЯ ВІДНОСНОЇ ВОЛОГОСТІ ПРИРОДНОГО ГАЗУ, ГУСТИНИ ТА ТИСКУ ПАРІВ ВОДИ - Крук, І. С.; Крук, О. І. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Наведені робочі формули для розрахунку тиску та густини парів води, а також визначення відносної вологості природного газу. Отримані залежності можуть бути використані для обліку природного газу