ОБРОБКА ОТРИМАНИХ ЗОБРАЖЕНЬ ПРИ ГАЗОРОЗРЯДНІЙ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ РІДИННОФАЗНИХ ОБ’ЄКТІВ - Білинський, Й. Й.; Павлюк, О. А.; Микулка, І. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2011)
Розроблено алгоритм, який розділяє вхідне зображення на зразкове і досліджуване, виконує фільтрацію та бінаризацію розділених зображень, виділяє стримери, що мають кількість пікселів вище заданого порогового значення та виводить ці зображення після афінних перетворень в нормалізованому положенні