МОДЕЛЬ РОБОТИ ЧУТЛИВОГО ЕЛЕМЕНТА УЛЬТРАЗВУКОВОГО ПЕРВИННОГО ПЕРЕТВОРЮВАЧА - Лютак, З. П.; Мандра, А. А.; Лютак, І. З.; Бедзір, А. О. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2011)
Запропоновано математичну модель обчислення параметрів коливання чутливого елементу ультразвукового первинного перетворювача. Параметри коливання чутливого елементу первинного перетворювача розраховано методом скінченних елементів