ДІАГНОСТИКА ОБСАДНИХ КОЛОН ТА НАСОСНО-КОМПРЕСОРНИХ ТРУБ ЗА ДАНИМИ ГЕОФІЗИЧНИХ МЕТОДІВ ДОСЛІДЖЕНЬ СВЕРДЛОВИН - Федоришин, Д. Д.; Старостін, В. А.; Старостін, А. В.; Федоришин, С. Д. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2011)
Практичне використання результатів електромагнітної дефектоскопії дало можливість висвітлити чинники, що ускладнюють дослідження технічного стану металевих колони. Обґрунтовано і практично показано причини ускладнення процесу технічного контролю колон. Наведено методологію еталонування свердловинної апаратури електромагнітної дефектоскопії, яка є основою щодо достовірності отриманих результатів геофізичних досліджень експлуатаційних свердловин