ТЕОРИЯ ОБРАБОТКИ МНОГОКАНАЛЬНЫМИ МОБИЛЬНЫМИ СИСТЕМАМИ КОНТРОЛЯ БОЛЬШОГО ОБЪЕМА ФАКТИЧЕСКИХ ДАННЫХ - Лопатин, В. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2016)
Описано основні проблеми, що виникають в багатоканальних мобільних системах контролю (МСК) при виборі датчиків для забезпечення необхідної похибки контролю. Запропоновано обґрунтовані підходи обробки багатоканальними МСК великого обсягу фактичних даних з урахуванням специфіки багатоканального контролю. Досліджено основні методи вимірювання дисперсії, показані їх переваги та недоліки. Розглянуто синтез обробки в багатоканальної МСК, за чинною принципом грубого і точного наближення і реалізує ітераційний алгоритм послідовних наближень, що може істотно розширити і підвищити ефективність контролю без зміни схеми апаратури