ТЕХНІЧНІ КОМІТЕТИ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, ЯК ОСНОВНА ОРГАНІЗАЦІЙНА ФОРМА ДІЯЛЬНОСТІ У СФЕРІ СТАНДАРТИЗАЦІЇ - Андріїшин, М. П.; Чернишенко, О. М. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2016)
У статті розглянуто основні шляхи удосконалення правових та організаційних засад національної стандартизації та приведення її у відповідність з європейською моделлю, зокрема створення організаційних форм діяльності у сфері стандартизації відповідно до міжнародної та європейської практики. Наведено основні завдання національних Технічних комітетів стандартизації та конкурентні переваги участі у їх роботі