ДОСЛІДЖЕННЯ ІМПУЛЬСНОГО РЕЖИМУ РОБОТИ П’ЄЗОЕЛЕКТРИЧНОГО ПЕРЕТВОРЮВАЧА - Семеген, М. М.; Лютак, З П. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Представлена удосконалена модель розрахунку амплітудно-частотної характеристики сигналів ультразвукових пристроїв. Описаний метод розрахунку перехідного процесу в електроакустичному тракті пристрою в режимах випромінювання та приймання. Приведена оцінка отриманих амплітудно-частотних характеристик системи