АНАЛИЗ МЕТОДОВ ТЕХНИЧЕСКОЙ ДИАГНОСТИКИ И ПРОГНОЗИРОВАНИЯ ДЕФЕКТОВ МАГИСТРАЛЬНЫХ ГАЗОПРОВОДОВ - Шепель, А. Ю. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Приведений аналіз методів оцінки технічного стану та визначення термінів безпечної експлуатації трубопроводів. Для підвищення надійності системи магістральних газопроводів виконується комплекс заходів, що включають діагностичні обстеження для виявлення потенційно небезпечних ділянок. Одним із визначальних чинників ризику є наявність корозійних дефектів металу