ПРИМЕНЕНИЕ ТЕРМОГРАФИЧЕСКОГО МЕТОДА КОНТРОЛЯ ДЛЯ ОПРЕДЕЛЕНИЯ СОДЕРЖАНИЯ ЖИДКОЙ ФАЗЫ В ГАЗОПРОВОДАХ - Стороженко, В. А.; Мягкий, А. В.; Сапрыкин, С. А.; Меньшиков, С. Н. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Описані метод та експериментальна установка для вимірювання акустичного взаємного зв’язку між п’єзоелектричними елементами в ультразвукових фазованих антенних ґратках при використанні твердотільного акустичного навантаження