ИЗМЕРЕНИЕ АКУСТИЧЕСКОЙ ВЗАИМНОЙ СВЯЗИ МЕЖДУ ПЬЕЗОЭЛЕКТРИЧЕСКИМИ ЭЛЕМЕНТАМИ В УЛЬТРАЗВУКОВЫХ ФАЗИРОВАННЫХ АНТЕННЫХ РЕШЕТКАХ - Туз, Ю. М.; Красковский, А. П.; Богачев, И. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Описані метод та експериментальна установка для вимірювання акустичного взаємного зв’язку між п’єзоелектричними елементами в ультразвукових фазованих антенних ґратках при використанні твердотільного акустичного навантаження