МЕТОДИКА ПОБУДОВИ ЦИКЛУ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН ДЛЯ ПРОГРАМИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З НЕРУЙНІВНОГО КОНТРОЛЮ ТА ТЕХНІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ - Протасов, А. Г. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Пропонується методика побудови циклу фахових дисциплін для навчальної програми підготовки студентів за спеціальністю «Прилади та системи неруйнівного контролю». Наведені основні спільні поняття, узагальнені розбіжності та схема логічних зв’язків елементів загальної структури фахових дисциплін