КОРИГУВАННЯ НЕЛІНІЙНОСТІ СЕРВОПРИВОДУ РУКИ РОБОТА - Івахів, О. В.; Наконечний, М. В.; Репетило, Т. М. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2015)
В роботі розглянуто схему коригування нелінійності сервоприводу руки робота для забезпечення керування за заданим еталоном без використання нейронних мереж. Порівняно ефективність такої схеми і схеми з нейронним контролером.