МЕТРОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ТЕРМОКОМПЕНСОВАНИХ ЛАМІНАРНИХ ВИТРАТОМІРІВ - Петришин, І. С.; Присяжнюк, Т. І. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Проведено метрологічний аналіз ламінарних витратомірів. Визначено причини виникнення температурної залежності результатів вимірювання ламінарних витратомірів. Проведено порівняння метрологічних характеристик термокомпенсованих ламінарних витратомірів та витратомірів традиційної конструкції. Здійснено розрахунок конструктивних параметрів термокомпенсованого ламінарного витратоміра