ВОСЬМИКАНАЛЬНА РАДІОТЕЛЕМЕТРИЧНА АКУСТИКО-ЕМІСІЙНА СИСТЕМА МОНІТОРИНГУ ОБ’ЄКТІВ ТРИВАЛОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ - Скальський, В. Р.; Почапський, Є. П.; Клим, Б. П.; Сімакович, О. Г.; Толопко, Я. Д. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2015)
Розкрито структуру восьмиканальної радіотелеметричної акустико-емісійної системи моніторингу об’єктів тривалої експлуатації. Представлені результати розробки програмно-алгоритмічного забезпечення для апаратної частини системи і для персонального комп’ютера, який здійснює управління системою та постобробку акустико-емісійної інформації. Наведені основні технічні характеристики системи.