Аналіз похибок методик розрахунку контурів обертових крапель в процесі вимірювання міжфазного натягу рідин - Біліщук, В. Б.; Боднар, Р. Т. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Зроблений аналіз похибок, які виникають в процесі числового інтегрування системи рівнянь, яка описує контур обертової краплі при вимірюванні міжфазного натягу однойменним методом. Зроблений порівняльний аналіз методів числового інтегрування Рунге-Кутта 4-го порядку з постійним кроком інтегрування і з корекцією на кроці