ПЕРСПЕКТИВЫ РАЗВИТИЯ РАДИАЦИОННОГО КОНТРОЛЯ СВАРНЫХ СОЕДИНЕНИЙ - Троицкий, В. А. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2015)
Показана висока дефектоскопічна ефективність флеш-радіографії, радіографії без проміжних носіїв інформації (плівок, запам’ятовуючих пластин), яка забезпечує низьку вартість, і можливість багато ракурсів спостереження в реальному часі внутрішніх дефектів зварних з’єднань, скорочує на порядок швидкість контролю, описана портативна апаратура для реалізації даної технології , Перехід на нову технологію полягає тільки в заміні витратних матеріалів (плівок, хімікатів та ін.) На багаторазові твердотільні електронні перетворювачі.