Информационные признаки и решающие правила для обработки результатов термографического контроля - Стороженко, В. А.; Малик, С. Б.; Мягкий, А. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Розроблений підхід до визначення дефектності вузлів контрольованого обладнання, оснований на статистичній обробці результатів термографічного контролю. Запропоновані інформаційні ознаки і вирішальні правила для проведення обробки результатів контролю, що враховують ймовірність помилок першого і другого роду. Підхід апробований на газомоторних компресорах типу 10ГКН