АПАРАТНО-ПРОГРАМНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ РІВНЯ НАФТОПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ УЛЬТРАЗВУКОВИХ ПЕРВИННИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ І ОБЛАДНАННЯ SIMATIC S7-300 - Заміховський, Л. М.; Николайчук, М. Я. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2008)
Представлені результати робіт з організації і дослідження апаратно-програмного комплексу для вимірювання рівня нафтопродуктів на основі ультразвукових первинних перетворювачів і обладнання Simatic S7-300, способів дистанційної параметризації і калібрування інтелектуальних первинних перетворювачів фізичних величин на основі протоколу обміну даними HART