Метод та система вимірювання просторово–часових характеристик лінійних фазованих антенних решіток п’єзоелектричних перетворювачів - Туз, Ю. М.; Красковський, О. П.; Мосолаб, О. О. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2011)
Описані метод та система вимірювання просторово–часових характеристик лінійної фазованої антенної решітки п’єзоелектричних перетворювачів в режимі випромінювання з використанням твердотільного імітатора досліджуваного середовища. Показано, що роздільна здатність ультразвукових дефектоскопів–томографів залежить від просторово–часових характеристик фазованої антенної решітки п’єзоелектричних перетворювачів. Представлена система вимірювання просторово–часових характеристик.